Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
Billiga fotbollströjor Barn 2016/17,Köpa Billiga fotbollströjor på nätet med tryck

Billiga fotbollströjor Barn 2016/17,Köpa Billiga fotbollströjor på nätet med tryck

Köpa billiga fotbollströjor 2016/2017 på nätet. Köpa fotbollskläder till barn eget namn,fotbollsdräkt barn 2016/17,matchställ fotboll barn,Fotbollströja barn billigt,billiga fotbollskläder för barn med eget tryck.

Borussia Dortmund 2016/17 PUMA Home Kit

PUMA idag avslöjade nya Borussia Dortmund hem BVB Tröja 2016/17 billigt för 2016/17 säsongen, inspirerad av mottot "ren känsla". Det kommer att finnas tillgängligt på World Soccer Shop, Kitbag, avtar Sports, UK Soccer Shop och Lovell Soccer.

Passionen som delas av de spelare och fans både är en funktion av BVB som skiljer dem från många i fotboll, med varje säsong sparkar igång en ny känslomässig äventyr. Den nya hem skjorta syftar till att inspirera mod och självförtroende på planen och terrasser, att dra på framgångarna i det förgångna och blicka framåt.

I traditionell gul, har skjortan en modern iögonfallande utseende genom dess dynamiska svarta blocket randdesign . Den modern känsla kompletteras med ytterligare ränder i ett punktmönster och en svart, offset PUMA formstrip på axeln. Den moderna rund halskrage avslutar utseende och förlängd rygg ger en bättre Billiga Fotbollströjor.

Partager cet article

Repost 0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :

Commenter cet article