Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
Billiga fotbollströjor Barn 2016/17,Köpa Billiga fotbollströjor på nätet med tryck

Billiga fotbollströjor Barn 2016/17,Köpa Billiga fotbollströjor på nätet med tryck

Köpa billiga fotbollströjor 2016/2017 på nätet. Köpa fotbollskläder till barn eget namn,fotbollsdräkt barn 2016/17,matchställ fotboll barn,Fotbollströja barn billigt,billiga fotbollskläder för barn med eget tryck.

Barcelona miste om överföring mål som Manchester City överens affär

Barcelona är inställd på att gå miste om en av deras största mål.Billiga fotbollströjor 2016 nätet är för alla fotbollsfans.

Enligt en rapport från Baskien utlopp ETB, Athletic Bilbao och Manchester City har kommit överens om en affär för Aymeric Laporte, en av de bästa unga försvarare i fotboll. Stad kommer att betala 50 miljoner € frigör klausul, och fransmannen kommer att ansluta sig medborgarna på ett femårigt avtal i sommar.

Utloppet är känd för ganska exakt information när det gäller de baskiska lag, främst Real Sociedad och Athletic. De har brutit nyheter som Antoine Griezmann flytt från Sociedad till Atlético Madrid och Raúl García, som lämnade Atlético att gå Bilbao den här säsongen, bara för att nämna några av de senaste rapporterna. ETB hävdar att Bilbaos tränare Ernesto Valverde och klubbpresidenten har kommit överens med flytten, och spelaren är angelägna om att lämna.

Laporte var Barça huvudmål för sommaren transferfönstret, men beslutade att ge upp om undertecknande när 21-åriga bröt benet under internationella plikt, och förväntas inte återvända till handling till slutet av augusti. De katalanska jättarna vill underteckna en frisk spelare att träna och spela i hela försäsongen, byta sin uppmärksamhet mot Paris Saint-Germain Marquinhos.Köpa Juventus fotbollströja 2016-17 nätet är mycket lätt i Euro områden.

Partager cet article

Repost 0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :

Commenter cet article